OVER RAVESTEYN BELASTINGADVIES

Mijn ervaring in de belastingadviespraktijk begon in 1991 bij PwC. Ik ben hier als belastingadviseur ruim 12 jaar werkzaam geweest in de DGA en MKB praktijk. Na enkele jaren betrokken te zijn geweest als partner bij Maurits Advies heb ik mij in 2009 als zelfstandig belastingadviseur gevestigd.

Ik richt mij op de Directeur Groot aandeelhouders, het MKB bedrijf en expats. Advisering op het gebied van internationale belastingvraagstukken is een groeiende tak van sport en speelt zich steeds meer af binnen de internationaal georienteerde DGA’s en ondernemers. Expats die emigreren naar Nederland of weer remigreren naar het land van herkomst lopen tegen fiscale formaliteiten aan, waarbij wij oplossingsgericht kunnen meedenken.

PARTNERS

In de praktijk blijkt daarnaast vaak behoefte aan verschillende specialisaties, zoals loonbelasting, BTW en expertise op privaatrechtelijk vlak. Vanuit mijn ruime netwerk kan ik deze vraagstukken in overleg met de specialisten op dit gebied behandelen.

Bovendien werk ik samen met een notaris met wie ik op een efficiënte manier en tegen concurrerende prijzen samenwerk als het gaat om oprichting van vennootschappen en herstructureringen. Voor jaarrekeningen en grote boekhoudkundige werkzaamheden is er een alliantie met Endezant Accountants.

Partners van Ravesteyn Belastingadvies zijn:

Endezant accountants
Notariskantoor Rosenberg Polak
Full Finance (loonbelasting- en BTW specialist)

© Copyright - Ravesteyn Belastingadvies